Nailstyling Just Beautiful Nails

Voor mooie handen, voeten en wimpers

Spray tanning

Vanaf 15 mei 2021, kunt u nu ook bij Just beautiful Nails terecht voor een prachtige en professionele spray tanning. We sprayen met Whitetobrown en het Eco-cert VANI-T. Kom snel langs en laat u verrassen met een mooie, egale en natuurlijke teint! 

Voorbereiding 

Om een mooie egale dekking te krijgen van de spray tanning kun je het beste van te voren (tmin. 24 uur van te voren) de huid die gesprayd gaat worden goed te scrubben zonder olie en ontharen. Gebruik na het scrubben geen bodylotion of parfum of andere oliehoudende vloeistoffen. Die zorgen ervoor dat de spray tan vloeistof minder goed hecht. 

Gebruik op de dag van het tannen geen make-up of lotions of deodorant want die zorgen ervoor dat de tanning vloeistof minder goed zijn werk kan doen waardoor het effect mogelijk minder zichtbaar is.

Voor het scheren geldt net zoals bij het scrubben het liefst tenminste 1 dag van tevoren anders kan de huid te gevoelig zijn en de poriën zich niet sluiten waardoor er mogelijk vlekjes ontstaan.

Bruining

Afhankelijk van het type vloeistof treed de bruining op na circa 6 - 8 uur na het sprayen. Douchen, zwemmen, sporten of baden moet in de eerste uren vemeden worden om het beter resultaat te verkrijgen.

Bescherming

Spray tanning biedt geen bescherming tegen de zon. Met of zonder tanning moet je de huid beschermen tegen de schadelijke UV straling van de zon. Een goede zonnebrandcreme met hoge beschermingsfactor blijft dan ook noodzakelijk.