Nailstyling Just Beautiful Nails

Voor mooie handen, voeten en wimpers

Perfecte oogopslag
Mooi wimpers
Mooie oogopslag
Verschillende technieken

Wimperextensions.

Wilt u ook die mooie opvallende oogopslag met volle wimpers?

Dan zijn wimperextensions zeker iets voor u.

Wimperextentions zijn op dit moment de modetrend in Nederland. Steeds meer mensen kiezen ervoor om kunstwimpers te laten aanbrengen. Gelijk een mooie oogopslag en minder tijd kwijt met opmaken.

Wat zijn wimperextensions

Wimperextensions zijn niets meer of minder dan "valse" wimpers die aan of op de eigen wimperhaartjes zijn vastgeplakt.Het is een semi permanente oplossing. Uw wimperhaartjes vallen van nature uit en zo ook de extensions die erop geplakt zijn.

Bij mij kunt u kiezen uit verschillende technieken om kunstwimpers te laten aanbrengen. Elke techniek heeft dan weer zo zijn eigen voordelen.

De meest uitgebreide techniek is de “ one on one”  techniek. De naam zegt het al een beetje. Hierbij wordt een kunstwimpers haartje voor haartje op uw eigen wimper geplakt. Afhankelijk van het aantal haartjes krijg je een zeer volle oogopslag. De lengte bepaalt of de look natuurlijk is of opvallend zijn.

De natuurlijke cycles van de wimpers is ongeveer 100 dagen. Daarna valt het haartje uit en komt er een nieuw haartje. Om de wimpers elke keer een volle look te geven kunnen op de nieuwe haartjes om de 3 of 4 weken nieuwe gelijmd worden. Dit is het opvullen. Zo heb je elke keer een mooie oogopslag.

Een variant op deze techniek is de 2Go  techniek. Hierbij worden de losse wimperextensions  niet 1 voor 1 op de wimpers gelijmd maar willekeurig op de wimpers "gelegd" (gelijmd). Deze wimpers blijven zo'n 2 weken mooi. Advies is om ze na 2 weken eraf te laten halen door de Wimperstyliste.

De wimper van deze techniek kan dus niet opgevuld worden. Hij is uitermate geschikt voor als je niet altijd wimperextensions wil of voor feestjes of vakantie 

De laatste trend zijn het laten plaatsen van lower lashes.  Dit zijn kleine wimpers extentions die speciaal voor de onderwimpers zijn. 

Naast de wimperextensions zijn er ook verzorgingsproducten bij ons te verkrijgen.

Daarbij kunt u denken aan :

Foam face wash lash coating Eye make-up remover 

Dit is een olie vrije make-up remover in foam vorm, die de lijm en de  wimperextensions niet aantasten.

Die legt een dun beschermlaagje om de wimper zodat de lijm en de extensions schoner blijven en langer blijven zitten.

 De eye make-up remover is olievrij en tast de lijm en de wimperextensions niet aan .

 

345 lash 7209 minifoam 01 345 lash 7028 lashcoating 02    345 lash 7018 eye make up remover primer 2