Nailstyling Just Beautiful Nails

Voor mooie handen, voeten en wimpers

 

JacquelineIk ben Jacqueline van Woensel en heb sinds 2010 mijn eigen nagelstudio Nailstyling Just Beautiful Nails in Meppel.
Mijn opleiding tot allround nagelstyliste heb ik gevolgd bij Fiona Otten van Wyona Nailstyling te Meppel. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak mogen leren en leer ik nog steeds door regelmatig workshops bij haar te volgen.

Ik werk met de producten van Odyssey Nail Systems, Urban nails en Magnetic. Dit vind ik fijne producten om mee te werken en ze bieden vele mogelijkheden.

Ik werk vanuit mijn salon aan huis die ik met veel plezier heb ingericht. Op de foto pagina kun je enkele foto's van mijn salon vinden. Kijk er gerust eens rond.

De afgelopen jaren heb ik niet stilgezeten. Ik volg regelmatig workshops om mezelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de huidige trends.

Zo heb ik pathologie/nagelziekten gevolgd bij Janneke Griffioen. Een expert op het gebied van de natuurlijke nagels en nagelziekten. Zij schreef regelmatig stukken in vakbladen over nagelziekten en hun behandelingen.

 Ook heb ik meegedaan aan een junior french wedstrijd. Een super ervaring!

Omdat ik masseren ook erg leuk vind om te doen heb ik me ook daarin wat verder geschoold.

ik bied tegenwoordig ook behandelingen aan zoals voetreflex massage, manicure met hotstones en cupping. Een echt wellness gebeuren.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding voor het zetten van wimperextensions. In 2014 heb ik daarvoor mijn certificaat gehaald bij B-You te Hengelo en Lash eXtend te Amserfoort.

Uitgebreidere informaties kun je lezen in de verschillende onderdelen op mijn site

Behandeling is uitsluitend op afspraak.

Veel plezier bij het bekijken van mijn site en bel me gerust als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken.

 Tot ziens,

 Jacqueline van Woensel.